5 daagse wintersportreis Châtel, Frankrijk


Evenementgegevens


Met veel zorg heeft PV de Schakel weer een wintersportreis voor je uitgezocht! We gaan dit maal naar het oud-Savoyaards dorpje Châtel in Frankrijk. Het dorp ligt op 1000 km afstand van Leeuwarden midden in het skigebied Portes du Soleil. Een fantastisch startpunt om het skigebied te verkennen.

 

We verblijven in het *** hotel  Panoramic o.b.v. All inclusive. Dit houdt in: ontbijt, mogelijkheid tot maken lunchpakket, tussen 16.00 – 23.00 uur diverse dranken (frisdrank, koffie, thee, bier, wijn), afternoon snack en 3 gangen diner (2 keuze menu).

Het basic hotel wordt gerund door een enthousiast Nederlands team. Het ligt in het eeuwenoude knusse dorp wat bestaat uit alleen laagbouw en voor Franse begrippen een uitstekende aprés ski heeft. Ook in het hotel is de mogelijkheid om met onze groep een feestje te bouwen! De skibus stopt op 50m voor de deur. Skiliften zijn  lopend ook te bereiken (600m).

Châtel ligt midden in het immense skigebied Portes du Soleil met ca 650 km aan pistes. Zowel de beginner als de gevorderde skiër/snowboarder kan hier prima uit de voeten. Voor langlaufers is er 25 km aan loipes. Ook zijn er diverse wandelpaden in de omgeving.

We reizen vanuit Leeuwarden met 2 chauffeurs in een 44 persoons Royal Class bus.

Programma:
– Donderdag 25 januari: Vertrek aan het begin van de avond, na enkele stops reizen we vanaf 0.00 uur non stop door naar Chatel;
– Vrijdag 26 januari: rond 7.30 uur aankomst in Hotel Panoramic, waar het ontbijt voor ons klaar staat. Na het ontbijt kun je de gehele dag gaan skiën, langlaufen dan wel wandelen of andere dingen doen.
– Zaterdag 27 januari: je kan de hele dag skiën, langlaufen of wandelen;
– Zondag 28 januari: alweer de laatste dag in Châtel. Je hebt nog een volledige dag om te wintersporten. Na het diner vertrekken we weer richting Leeuwarden;
– Maandag 29 januari: in de loop van de ochtend komen we aan in Leeuwarden.

Wanneer
Donderdag 25 januari 2018 t/m maandag 29 januari 2018

Waar
Châtel, Franrijk (skigebied:  Portes du Soleil)

Kosten
De reis wordt aangeboden voor een prijs van €415,- (lid P.V. en evt. 1 introducee)
Dit is inclusief: Royal Class busreis, hotel o.b.v. all-inn, 3-daagse skipas voor het gebied Chatel (130 km) en toeristenbelasting. Niet leden betalen €505,-

Uitbreiding van skipas naar Portes du Soleil is mogelijk voor 24 euro.

Wil je geen skipas, dan betalen P.V. leden €346,- (niet leden €436,-)

Voor gereduceerd tarief kun je ski of snowboard materiaal huren. Hierover wordt je na opgave over geïnformeerd.