Brocante markt Lille


Evenementgegevens

  • Datum:
  • Locatie: Lille

 

Altijd al eens naar de grootste Brocante markt van Europa gewild? Dan is dit je kans, want wij hebben een 2-daagse reis georganiseerd.

Dwars door de hele stad zijn meer dan 12.000 kramen te vinden; dat is meer dan 100 km!!!
Wil je genieten van historisch Lille? In de kronkelstraatjes van Vieux Lille met leuke winkeltjes, restaurants en bars is volop joie de vivre te beleven en ieder straatje heeft zijn eigen sfeer! Daarnaast telt Lille ook diverse musea. Het 2e grote museum van Frankrijk na het Louvre is het Palais des Beaux-Arts met o.a. werken van Pablo Picasso.

Wanneer
1 en 2 september 2017

Programma
Dag 1/ 1 september  2017
07.00 uur             Vertrek vanuit Leeuwarden
12.30 uur             Aankomst bij het hotel Inter Hotel Ascotel MACC’S Lille Grand stade *** in Lille. Na aankomst                                       kunt u op eigen gelegenheid naar het centrum gaan of samen per touringcar.
18:00 uur             Vertrek vanuit het centrum van Lille naar het hotel  samen per touringcar. Ook kun je ervoor kiezen                               om op eigen gelegenheid terug te gaan en in het centrum te gaan eten.

Dag 2/ 2 september  2017
± 8.30 uur            Ontbijt, daarna vertrekken we gezamenlijk per touringcar naar het centrum.
Overdag               Brocante markt Lille of zelf in te vullen besteding in het centrum.
16.00 uur             Vertrek vanuit Lille
± 18.00 uur          Diner onderweg
22.00 uur             Terug in Leeuwarden

 

Informatie over het hotel
Inter Hotel Ascotel MACC’S Lille Grand stade *** ligt in een rustige omgeving op de campus van de Université des Sciences et Techniques Villeneuve d’Ascq, en op slechts 10 minuten lopen van het stadion Grand Stade Lille Métropole.

Het hotel bevindt zich op 15 minuten van het centrum van Lille en de luchthaven.

De kamers zijn modern ingericht en voorzien van een flats-screen-tv met internationale zenders en een bureau. Ze hebben een eigen badkamer met een bad of een douche. Er kan gratis gebruikt worden gemaakt van de wifi.

Kosten
De kosten van deze reis (inclusief vervoer per luxe touringcar, 2x koffie/thee onderweg, overnachting in het hotel incl. ontbijt, brocante markt, diner op de terugweg) bedragen € 80,00 voor PV leden. Niet-leden betalen € 135,00 per persoon. Eén introducee is toegestaan (geen collega-niet lid).

Vol = vol: maximaal 50 personen