We maken verschillende gerechten met vlees of vis, ei, groente en vegetarisch (ongeveer 1 per persoon). Beroemde Indonesische gerechten staan op het menu.
Babi ketjap, en pittige kipsaté met eigengemaakte pindasaus. Verder maken we een authentiek tempé- of tofugerecht, een lekker eiergerecht en een pittige groenteschotel als sambal goreng boontjes of kool voor de noodzakelijke vitamines. Bij voldoende deelnemers maken we een nagerecht, anders zorgen wij ervoor. Zin gekregen? Meld je dan aan voor deze workshop.
Datum: 27 mei 2025
Tijdstip: 17:30 (2 uren koken totaal duurt het 4 uren)
Locatie: TikaFood op Molenpad 20 in Leeuwarden.
Kosten: € 27,50 ledenprijs (één introducee toegestaan, geen collega niet-lid)
€ 55,75 niet-ledenprijs (De prijs is incl. 3 consumpties)
Aanmelden = vol, niet meer mogelijk
LET OP: Na bevestiging door de personeelsvereniging is je aanmelding definitief en ben je verplicht om te betalen. AVG: Mocht je bezwaar hebben tegen het maken en delen van foto’s geef dit dan door aan ons via de mail.