Duik in de wereld van chocolade en ga online deze uitdaging aan! Een goede bonbon is geheimzinnig en onweerstaanbaar lekker. Je leert chocolade op de juiste manier te verwerken (temperen), zelf vullingen te maken en te experimenteren met chocolade. Met als eindresultaat heerlijke zelfgemaakte bonbons!
De workshop zal via Zoom gegeven worden, tijdens de workshop kun je natuurlijk vragen stellen en is er ook ruimte om met collega’s te kletsen.
Voor de workshop krijg je een bonbonpakket toegestuurd. het voordeel hiervan is dat je al deze spullen mag houden en dus nog veel vaker bonbons kan maken!
het bonbonpakket bestaat uit:
Bonbonmalletje, penselen, Callebaut chocolade calets melk, puur en wit, foodcolours, spuitzak, bonbondoosje, nootjes, Oreokoekjes, zeezout, geraspte kokos, Werther’s Echte, karamelsiroop, Cacaopoeder, Espresso poeder en houdbare slagroom.
Daarnaast krijg je via de email een online receptenboek met instructies en vol met chocolade inspiratie
Wanneer:
8 april om 19:00 uur
Kosten:
Leden € 33,00 per persoon. 1 introducee mogelijk, (geen collega die niet lid is). Niet leden betalen € 66,00.
Aanmelden
Opgave t/m 12 maart 2021 via onderstaande knop.
Na opgave ontvang je een bevestiging van je inschrijving.
Graag bij opgave doorgeven naar welk adres het pakket kan worden verzonden voor jou en eventuele introducee.
Minimale deelname 15 personen. Bij voldoende deelname ontvang je een bevestiging van doorgang van de activiteit.