Kerststukje maken


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 10 december 2020 tot en met 11 december 2020. De eerstvolgende keer is op 10 december 2020 19:30

  • Toekomstige data:

Het is bijna een traditie: kerststukjes maken met de PV. Ook dit jaar weer hebben we twee avonden gepland om je creativiteit in te zetten om een prachtig kerststuk te maken. Net als vorig jaar weer onder begeleiding van Reina Visser. Maar nu wel heel anders want vanwege Corona kunnen we helaas niet gezellig bij elkaar zijn.

We willen het nu zo gaan doen:  Reina gaat voor iedereen een pakket maken, dat kan worden opgehaald of wordt bezorgd. Vervolgens krijgt iedereen via de mail een link waarmee op donderdag- of vrijdagavond via videobellen contact met elkaar wordt gemaakt. Reina geeft dan eerst uitleg hoe het kerststukje gemaakt kan worden. Vervolgens gaat iedereen zelf thuis aan de slag, terwijl we via videobellen contact houden met elkaar en met Reina. Zo kan Reina ook hulp op afstand bieden.

Om dit mogelijk te maken, wordt In tegenstelling tot andere jaren slechts 1 variant van het kerststuk aangeboden. De precieze uitvoering is nog niet bekend (de foto is ter illustratie), maar het wordt een laag tafelstuk. En niet moeilijk, want hulp op afstand is toch anders dan ‘echt’. Wij hopen dat we met deze aanpassingen jullie toch een leuke activiteit kunnen bieden.

 Wanneer:
Donderdag 10 en vrijdag 11 december van 19.30 tot 21.30 uur

Locatie:
thuis via videobellen

Prijs:
Leden + eventuele (externe) introducée € 17,50. Niet leden: € 35,–.

Aanmelden
Aanmelden kan tot uiterlijk 21 november 2020 via onderstaande knop.

Aanmelden activiteit

Let op: Na de bevestiging door de personeelsvereniging is uw aanmelding definitief en ben je verplicht om te betalen.