Kerstshoppen Bremen vrijdag 8 december 2017

Na Sinterklaas te hebben uitgezwaaid, konden we op vrijdag 8 december in de kerstsfeer komen. Dit begon al in de ochtend want op enkele plekken sneeuwde het al behoorlijk. Dit betekende rustig naar Leeuwarden rijden alwaar iedereen al stond te wachten in het gemeentehuis.

Om klokslag 09:00 uur vertrok de luxe touringcar van Paulusma richting Bremen. Inmiddels was het opgehouden met sneeuwen en konden we met een gerust hart heerlijk genieten van een kopje koffie met een gevulde koek. Uiteraard werden we allen voorzien van een platte grond van Bremen met de bijbehorende highlights. Ook de buschauffeur maakte een informatief praatje zodat we bij aankomst gelijk los konden gaan met kerstshoppen.

Aangekomen in Bremen was het nogal koud en stond er veel wind met af en toe een flinke regenbui. Maar dit mocht de pret niet drukken want er was immers glühwein. Gedurende de dag werd het weer ook steeds beter en konden we op en top genieten van de prachtige kerstkraampjes en kerstspulletjes uit vervlogen tijden. Heel Bremen was versierd en ook het station en de kraampjes om de Dom waren prachtig. Er waren diverse kerstmarkten te bezoeken met natuurlijk de nodige versnaperingen. De dag vloog voorbij.

Om 19:15 uur zaten we allemaal weer in de heerlijke warme bus richting Leeuwarden. Kortom een dagje voor in de boeken. Bedankt PV het was weer super goed georganiseerd. Volgende keer ben ik/we  er graag weer bij.