Loopgroep

De hardloopgroep van de gemeente Leeuwarden is een particuliere initiatief dat in het verleden onder de vleugels van de personeelsvereniging is ontstaan.
Iedereen die op een ontspannen en verantwoorde manier wil hardlopen, kan bij de loopgroep aansluiten.

hardloopgroep

Elke dinsdag van 16:45 uur tot 17:45 uur wordt er onder leiding van Cor de Vries getraind in een van de Leeuwarder parken. Cor is een professionele hardlooptrainer die voor elke week weer een afwisselende les voorbereidt. Daarnaast kun je rekenen op persoonlijke begeleiding en wanneer je wenst, kun je een nieuwsbrief ontvangen met hardloopweetjes, tips en trucs.

De training is zowel geschikt voor beginnende lopers als reeds gevorderde lopers. De kosten van de training worden jaarlijks in rekening gebracht en verspreid over de deelnemers van de loopgroep. Nieuwsgierig? Kom gerust een keer een proefles meedoen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hanny Algra of Marijke Jousma.

Naast de wekelijkse training organiseert de personeelsvereniging  jaarlijks deelname aan verschillende hardloopevenementen  zoals de NK veldloop voor ambtenaren (eind maart), Loop Leeuwarden (mei/juni), Teutolauf in Duitsland (half okotber) en de AdventureRun (december).