Vacatures: 2 algemene bestuursleden

PV De Schakel is op zoek naar twee algemene bestuursleden

logo
Door het vertrek van twee bestuursleden ontstaan er binnen het bestuur van de personeelsvereniging vacatures. We zijn op zoek naar enthousiaste kandidaten die goede invulling kunnen geven aan de volgende taak:

– bedenken en organiseren van activiteiten (waaronder workshops)

De personeelsvereniging heeft als doel “ het versterken van de band tussen de personeelsleden van de gemeente Leeuwarden onderling en tussen de personeelsleden en de organisatie van de gemeente Leeuwarden”.

Kun je je met ons doel verenigen en ben je enthousiast, meedenkend, creatief, accuraat en sta je open voor nieuwe ideeën? Je kunt je dus ook met z’n tweeën opgeven als collega’s!

Wacht dan niet langer en stuur je reactie/motivatie voor 15 maart 2016 via de mail naar:

pv@leeuwarden.nl

Extra informatie
Met de werkgever is overeengekomen dat je wekelijks 2 uren tijd mag schrijven ten behoeve van jouw activiteiten voor de personeelsvereniging. Dat is geen uitbreiding van je uren, maar komt ten laste van de indirecte productieve uren van je eigen sector. Bij interesse adviseren we je dit eerst met je leidinggevende af te stemmen.

Je neemt zitting voor een periode van 3 jaar in het bestuur. Deze periode kan met nog eens 3 jaar worden verlengd mits je je daarvoor kandidaat stelt. Het laatste met instemming van het bestuur en de Algemene Ledenvergadering.