Word nu lid en maak kans op een vakantie op Vlieland!

Vakantiehuis ’t Anker

Word je lid tussen 29 september 2021 en 31 januari 2022 van de personeelsvereniging, dan ding je mee met de verloting voor een vakantie op Vlieland! Deze vakantie wordt onder alle leden van de personeelsvereniging verloot. Het te winnen verblijf is van 1 t/m 7 april 2022 in het vakantiehuis ’t Anker op Vlieland. Alle werknemers van de gemeente Leeuwarden kunnen lid worden van onze personeelsvereniging. Dus ook tijdelijke werknemers!

Een lidmaatschap van de personeelsvereniging biedt je veel leuke uitjes en activiteiten. Van grote stedentrips tot kleinschalige workshops. Van actief mountainbiken tot het bewonderen van een mooie theatervoorstelling. Voor slechts €3 per maand ben je lid en kun je meedoen met elke activiteit met fikse korting tot wel 50%. Voor jou en je introducee!

Stichting vakantieverblijven De Schakel
De vakantiewoning van het te winnen verblijf vakantieverblijf is van stichting vakantieverblijven de Schakel. Deze stichting wordt ook door werknemers van de gemeente Leeuwarden geleidt. Zij bieden naast dit huisje ook een huisje op Terschelling aan. Door lid te worden van de stichting kun je je inschrijven op de huisjes. Meer informatie over de vakantiehuisjes, vind je op de website www.svdeschakel.nl.

Actievoorwaarden Ledenwerfactie personeelsvereniging

De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op deze actie.

Nieuw afgesloten lidmaatschappen:

• Met het aangaan van het lidmaatschap van PV de Schakel aanvaardt u de algemene voorwaarden van het lidmaatschap, zoals beschreven in de statuten
  • U gaat een nieuw lidmaatschap aan voor ten minste 1 jaar
  • U bent de afgelopen 1,5 jaar niet lid geweest
  • Actieperiode geldt tussen 29 september 2021 en 31 januari 2022

Bestaande leden:

• U bent ten tijde van de verloting lid van de personeelsvereniging
  • Bestuursleden zijn uitgesloten van deelname

Voorwaarden te winnen verblijf:

• Het te winnen verblijf is van 1 t/m 7 april 2022
  • Dit is inclusief maximaal 4 boottickets
  • Voor- en natransport is exclusief
  • De gewonnen prijs is niet in te ruilen voor contanten of vouchers
  • De te winnen prijs is niet om te zetten naar een andere data
  • De prijs is persoonsgebonden en niet over te dragen
  • Daar waar dit reglement niet in voorziet, bepaalt het bestuur van de personeelsvereniging

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De prijswinnaar krijgt persoonlijk bericht. Dit zal in de eerste week van februari zijn.